top of page

(BE) Limburg

Openbaar·16 leden
Vastgezette post

Laura
27 oktober 2023 · changed the group description.

Welkom bij Natural Farming regio Limburg (BE)! Contacteer andere leden, plaats berichten en ontvang updates.

Wanneer je een bericht aan het schrijven bent, kan je onderaan bij "Onderwerp toevoegen" aanduiden wie of wat je zoekt of aanbiedt.

Gelieve 1 of meerdere keuzes aan te vinken: Verbinder, Grondstoffen, Vrijwilliger, Landeigenaar.

Zo wordt je bericht sneller gevonden door de juiste doelgroep.


Bedankt voor je bijdrage! 💚

Hallo allemaal, ik heb afgelopen zaterdag de lezing over Natural Farming gevolgd in Kinrooi, weet er iemand waar je biologisch paardenmest, stro en hooi kan krijgen?

linda
anouk
May 10

Oh daar ben ik ook in geinteresseerd. Dus als je het weet. Ik zit in maaseik. groetjes anouk

Like

Goede dag aan alle wakkeren met groene vingers! Ik bezit een perceel landbouwgrond van ongeveer een halve hectare, gelegen in Romershoven-Hoeselt. Ik wil dat ter beschikking stellen tegen bepaalde voorwaarden.Het perceel is vanaf 2020 biologisch bewerkt . Wie heeft interesse om een project te beginnen in Haspengouw op een goed bereikbaar gelegen stuk ? voor contact : Trudo.lambregs@telenet.be

linda

Aan wie dit leest, ik wil op wandelafstand van onze woning in Stal/Beringen een samentuin via natural farming principes oprichten. We hebben zelf een beetje grond bij het huis maar ik heb gepolst in de omgeving en er is een stuk dat misschien gebruikt kan worden. Recent heb ik de vraag naar interesse in de lokale straten whatsapp groep gepost. Doel is om eind januari samen te komen om de mogelijkheden te bekijken. Wie weet wordt in 2024 de start gezet naar binnen wandelafstand in voeding voorzien in een sociaal gedragen context. Ik kijk ernaar uit! Voila - ik ben ook benieuwd hoe dit forum verder gaat ontwikkelen. Ik heb de info link alvast gebruikt om mensen in te lichten over NF!

linda
linda
Jan 04

mooi mooi, ik hoop dat jullie een groepje kunnen opstarten. samen is het zoveel leuker!

Like
    bottom of page