top of page

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik inloggen en deelnemen aan het forum?
  Om deel te kunnen nemen aan het forum, moet je een profiel aanmaken. Dit kan je doen door in de rechterbovenhoek op "Inloggen" of "Aanmelden" te klikken en je gegevens in te vullen. Klik in de navigatie op "Forum". Ga met de muis aan de linkerkant over de regio waarbij je je wil aansluiten, en klik op de knop "Aanmelden" die nu verschijnt.
 • Hoe kan ik een aanbod, zoekertje of een reactie plaatsen in het forum?
  Nadat je bent ingelogd op de website en bent aangemeld in een groep op het forum, kan je een bericht plaatsen. Klik op het kadertje waar "Deel iets mee..." in staat. Schrijf een tekst en voeg eventueel een foto, video of een ander bestand toe. Vergeet niet om op "+ Onderwerp toevoegen" te klikken om aan te geven wie of wat je zoekt/ aanbiedt. Je kan hierbij kiezen uit vier doelgroepen: vrijwilligers, mensen met land, mensen met grondstoffen of verbinders. Klik op "Publiceren" of "Maak een post" om je aanbod/zoekertje te plaatsen.
 • Welke persoonlijke informatie wordt gedeeld op mijn profiel?
  De gegevens die je invult onder "Profiel" worden openbaar getoond aan iedereen die de website bezoekt. Alle andere gegevens die je onder "Mijn account" invult zijn privé en zijn dus enkel voor jou zichtbaar.
 • Hoe kan ik iemand een persoonlijk bericht sturen?
  Ga naar het forum en klik op de naam van de persoon naar wie je een persoonlijk bericht wil sturen. Klik aan de rechterkant op "Bericht". Er opent nu automatisch een chat onderaan je scherm. Schrijf hierin het bericht dat je naar deze persoon wil sturen en klik op de pijl om te verzenden.
 • Het antwoord op je vraag niet gevonden?
  Stel je vraag in onze chat. Dit dient enkel om technisch gerelateerde vragen in verband met de website te stellen. Alle andere vragen mag je aan andere leden in het forum stellen. Deze website is enkel bedoeld als verzamelpunt voor iedereen die mee aan de toekomst van Natural Farming wil bouwen. We geven jullie dus graag de touwtjes in handen. De chat wordt niet op regelmatige basis opgevolgd. Het kan dus even duren voordat je vraag wordt beantwoord.
bottom of page